This event is part of the European Maker Week, an initiative promoted by European Commission and implemented by Maker Faire Rome in collaboration with Startup Europe. It's a celebration of makers and innovators all over Europe.

Tirana Maker Week 2016

Tirana Maker Week 2016

The community will be active during the whole week with events and activities that will be held on certain schedules, and each day will have a different topic (i.e. Discussions about makerspaces fablabs or hackerspaces, Arduino, different projects, 3d printers, Arduino Cafe.), where each day will have different participants.


Dita 1 - Sesion Informative mbi makerspace, cfare jane dhe kush jane me aktivet ne ekosistemin tone.

Dita 2 - 3D Printing, cfare eshte dhe si Shqiperia po e perqafon kete inovacion

Dita 3 - Arduino dhe Elektronika, a eshte robotika nje qasje per zhvillim te tregut dhe katalizator ekonomik

Dita 4 - Arduino Kafe, ide dhe diskutime sesi te perdorim kete technologji

Dita 5 - Open future, kod i hapur, te dhena te hapura, dituri e hapur, a eshte e ardhmja drejt nje qasje te hapur?

Dita 6 - Fair day, sillni projektet tuaja dhe prezantoni ato perpara te rinjve

Arduino Albania

Rruga Papa Gjon Pali II 3, Tirana 1010, Albania
Godina e Inovacionit, Kati i dyte

30/05/2016

17:30

05/06/2016 20:30