This event is part of the European Maker Week, an initiative promoted by European Commission and implemented by Maker Faire Rome in collaboration with Startup Europe. It's a celebration of makers and innovators all over Europe.

Tirana Maker Week 2017
Tirana Maker Week 2017
Per here te pare ne shqiperi, komunitetet dhe makerspace-et me aktive dhe vibrante te ekosistemit bashkohen per te sjelle nje jave informuese, ne kuader te javes europiane te makerspace-eve.

EESTEC Tirana dhe Arduino Albania do sjellin anetaret e komuniteteve te tyre si dhe do ndajne me studentet dhe te gjithe te interesuarit, projektet dhe informacione.

Cdo dite, prej ores 5:30 te gjithe do takohemi ne Universitetin Metropolitan te Tiranes per mesuar me shume rreth kesaj jave.

Arduino Albania
Universiteti Metropolitan Tirana 2, Rruga Brigada e VIII, Tirana
26/10/2017
10:00
31/10/2017 21:00

Built with Bobuild